• Shqip
 • English
 • E hënë, 24 Qershor 2019
 • Shqip
 • English
 • Profil/ Edi, Aleksis dhe Zoran

  Tsipras dhe Rama kur iu lexon biografitë duken më “cool” dhe Zaev më i mërzitshëm, por ndonjëhere në politikë është mirë të jesh i mërzitshëm. Të tre këta lider mund të kenë një plan apo vizion të përbashkët….

  Edhe një herë, Adriano

  Kujtoj se muzika e Celentanos përdorej në reklamat e televizioneve të para private në Shqipëri, andej nga fillimi i viteve 2000, e ndërsa sa herë nga kasetofoni i makinës niste “Il tempo se ne va” apo “L’emozione non ha voce”, volumi ngrihej dhe shprehja “Aaa, Çelentano ky” e shoqëronte gjithmonë fillimin e këngës.

  Xi Jinping, njeriu më i fuqishëm i botës

  Analiza e The Economist mbi presidentin kinez Xi Jinping, ndoshta njeriu më i fuqishëm i botës. Por mos prisni që ai të ndryshojë vendin e tij, ose krejt globin, për mirë. Ka kontroll absolut mbi 1,4 miliardë njerëz dhe këtë e quan diçka normale.