• Shqip
  • English
  • E diel, 15 Dhjetor 2019
  • Shqip
  • English
  • Dashuria është një lajm që nuk përtypet kollaj

    Kjo rubrikë e re hapet me kërkesë të editores, Mira Kazhani, e cila në propozimin për një shkrim të përditshëm (kërkon të mos jetë e vetme në “25 rreshtat” e saj), zgjodhi edhe emrin e rubrikës. “Sa një kafe”. Domethënë e shpejtë, e lehtë, pa impenjim. Ajo që Mira nuk di, është se unë nuk kam kafene të preferuar. Dhe se ka ditë që nuk pi fare kafe. Ndryshe nga “25 rreshtat” e saj, që janë vërtet të përditshëm ;).