• Shqip
  • English
  • E mërkurë, 29 Janar 2020
  • Shqip
  • English
  • Amerikë o Amerikë kush është më i mirë?!

    Çështja është kush ka mbështetje nga SHBA? Kush takoi kë dhe si? Ka një garë që u bë e dukshme në media mes Lulzim Bashës dhe Ministrit të Jashtëm Ditmir Bushati. Dy “B-të” (Basha-Bushati) nuk kanë kursyer as replikat në distancë për aksesin në Uashington.