Në darkë fle ministër, në mëngjes bëhesh kalimtar. E bukura dhe bisha e Shqipërisë

“25 Rreshtat e Mirës”…Kur u përshëndetëm në fund me ish-njeriun e rëndësishëm, që qe bërë kalimtar, e ngushëllova: Nuk është keq edhe të dalësh e të ecësh i lirë në Tiranë, pas një detyre të rëndësishme. Ka nga ata që pasi ikin, i thërrasin dhe në prokurori, janë në hall. Bereqavers me kaq! I papunë dhe pa mirënjohje.

Fjalimi që nuk do doja të mbaja kurrë

“25 rreshtat e Mirës”… Edhe pas Vizionit, doja të thoja se vendosa të largohem dhe takova rastësisht në rrugë Adrian Thanon, drejtues i gazetës “Dita”. Nuk besoj ta njihni, se e ndjekin shumë pensionistët dhe aty e pranoj krijova aq shumë fansa pensionistë, por tek “Dita” është periudha ime e mirë, që më bën krenare. Cikli i intervistave të dosjes “Hajdari” u bë aty dhe fiks kur mendova se ngela pa punë. Kështu ndodhi dhe me “Top Channel”, kur nuk dija se ç’do bëja me jetën time. Hapa Tiranapost! Por prej një viti jam përballur veçanërisht me një faqe anonime…

Xhelozia të mbyt më shumë se shiu

“25 rreshtat e Mirës” …Krahasimi mes Veliajt energjik dhe Ramës së lodhur, Veliajt të papërmbytur dhe Ramës të përmbytur e në mërzi, është ashiqare dëshirë për të krijuar një konflikt të ri.

Nëse nuk ke marrë asgjë me vete, më përqafo!

E kemi parë këtë skenë pafund, të përsëritur si një film që s’të bën më të qash. Duhet vetëm një kanal, një njeri që të mendojë gjatë. Në të gjithë kemi nevojë që të na përqafojë dikush. Jemi të vetmuar nga ky vend që i çahen venat nga një shi. Shpesh në ditë me diell, kur duket se çdo gjë shkon mirë këtu ndodhin më shumë vetëm se nuk dalim nga shtëpitë që na i pushton uji, dheu e dhimbja.

Lagjia ime

Lagjia është si kuti kremi me efekt zbutës. Krijon një mantel për sjellje emocionale të forta. Jeta ecën si mbi një tapet hoteli të mirë, butësisht!

Për gratë me një sy dhe burrat lule

“25 rreshtat e Mirës” …Si mund të ndihesh i përfaqësuar nga burra apo edhe gra në politikë që dhunën e kanë muaj PR. Nuk dhemb sot pse ka dhunë? Pyetja është pse talleni? Edhe mos u thoni grave flit, përballu dhe denonco. Zhdukini këto fushata të gënjeshtërta!

Katerina dhe Nensi, për t’u habitur pra!

25 rreshtat e Mirës/ Një shall u bë shkak për të njohur Katerinën dhe Nensin. Një dhuratë, që vinte nga larg, dhe dorëzanë ishte Katerina, e cila kur më mori në telefon, si rrallë herë s’kisha dëshirë për mënyra dhe mirësjellje.

I dashuri im i parë ishte një pizeveng

25 Rreshtat e Mirës/ Është një histori jete, nga ato dashuritë që në realen mes nesh nuk mbijetojnë. Ne nuk e duam gëzimin që vjen nga e ndryshmja; i thërrasim, gabim!

Më mirë politikan apo shofer?

25 Rreshtat e Mirës/ Historia e radhës që ngriti pluhur mbi baltë dhe na zuri papritur, quhet Orest. Është një 25-vjeçar, që përveçse djalë biznesmeni dhe drejtimit edhe nga ana e tij e biznesit të hekurit, rezulton – me disa kërkime të thjeshta – se ka punuar në Ministrinë e Integrimit gjatë qeverisë “Rama 1”.