• Shqip
  • English
  • E hënë, 17 Qershor 2019
  • Shqip
  • English
  • Nga dy bëhen katër. Topalli dhe Imami takim me Bregun dhe Patozin

    Ajo çka nuk dimë është nëse ky takim ka qenë i planifikuar më herët dhe se dalja e Imamit dhe Topallit, fillimisht në një konferencë për shtyp, duke u pasuar nga një kafe me Bregun dhe Patozin, ka qenë një strategji e koordinuar apo jo. Me eksperiencën e gjithsecilit në politikë nuk do të besonim që gjërat po i lihen spontanitetit në një situatë si kjo.