• Shqip
  • English
  • E martë, 16 Korrik 2019
  • Shqip
  • English
  • Patozi: Lulzim Basha më gjeti në PD dhe aty do të më lërë kur të ikë

    Patozi është treguar i kujdesshëm të sqarojë se dita e fundit e këtij Kuvendi nuk është dita e fundit e tij në politikë. Ai vazhdon të flasë për atë që ai e quan legjendë, të një pakti bashkë-qeverisës PD-PS duke e paralajmëruar kreun e demokratëve Lulzim Basha, se nëse një gjë e tillë ndodh, atëherë kjo do t’i sjellë atij pasoja të rënda në politikë.