• Shqip
  • English
  • E hënë, 27 Maj 2019
  • Shqip
  • English
  • Kryeministri kërkon votë për Vettingun jo për partinë

    Në një situatë politikë të paprecedentë në 25 vite pluralizëm ku partia demokratike nuk do të hyjë në zgjedhjet parlamentare kryeministri Rama e di që pavarësisht se zgjedhjet bëhen legjitime , moralisht kjo mungesë qoftë edhe për gafë të partisë më të madhe opozitare nuk janë një peshë e lehtë. Ndaj me kujdes ai duket se ka gjetur një mundësi për të devijuar vëmendjen nga kjo pjesë dhe ta quaj 18 Qershorin ditën kur votohet Vettingu.