Duam ngjyra në veri, jo bojë

Më shumë se me bojën e Palokës, Ditmir Bushati është shprehur i brengosur për mungesën e ngjyrave në veri. Papunësinë, varfërinë, nevoja për një jetë më të mirë atje. Deklarata u bë në një takim bashkë me Edi Ramën në vijim të turit “Për bashkinë që duam”. Bushati sapo ia tha shefit të tij: E duam veriun me ngjyra!

Letra e shkrimtares në Itali: Nuk është ashtu siç ju tregojnë, kjo është e vërteta e asaj që po ndodh në Shqipëri

Esencë editori/ Dje opozita vendosi të dorëzojë mandatet. Arsyeja? Vetëm fjalë të përgjithshme të tilla si: Situata ku gjendet vendi siç pasqyrohet nga mediat ndërkombëtare, me shkelje të të drejtave të njeriut dhe emigrimi masiv! Pra asgjë konkrete… Lexoni letrën e shkrimtares Anilda Ibrahimi e cila jeton në Itali dhe mesa duket nuk i ka pëlqyer aspak ajo që ka lexuar në gazetat italiane për situatën politike në Shqipëri, protestën e dhunshme dhe djegien e mandateve të Opozitës.