“Nuk ia kemi dalë të mundim pabarazinë në veri, por kemi sjellë zhvillim urban aty ku qeverisim ne”

Esencë editori/ Për deputetin socialist Ditmir Bushati, turi “Bashkia që duam” është një mënyrë për të kuptuar se si partia socialiste mund të korrigjojë punët e saj dhe objektivat, ndërsa Qeveria në asnjë moment nuk ka bërë asnjë dallim mes bashkive që administrohen nga njerëzit e PS dhe atyre që drejtohen nga kundërshtarët.

Bushati në Ertv: Shkodra e braktisur nga kryebashkiakja

Esencë editori/ Për Ditmir Bushatin, drejtuesin politik të Partisë Socialiste për Qarkun Shkodër, qyteti i Shkodrës si një qendër qarku ka një potencial të jashtëzakonshëm zhvillimi, por për fat të keq Bashkia Shkodër sipas tij, nuk ka qënë në lartësinë e prishmërive që kanë patur qytetarët.

Amerika dhe Brukseli kundër opozitës për djegien e mandateve: Është sabotim për Shqipërinë

Esenë editori/ Ambasada Amerikane në Tiranë dhe ajo e Bashkimit Europian i kanë dhënë një shuplakë të fortë aksionit radikal opozitar për djegien e mandateve të deputetëve. Përmes reagimeve respektive për mediat, SHBA dhe Brukseli shprehen kundër qëndrimeve të PD dhe LSI, duke iu kujtuar atyre se po minojnë demokracinë dhe po sabotojnë reformat.