Bushati nga Brukseli: Greqia nisi!

Esencë e editorit/ Marrëveshja me Greqinë sido të përfundojë e ka shënuar një hap progresiv, duke bërë që të gjithë protagonistët e politikës të jenë në një mendje. Pas autorizimit të djeshëm nga Presidenti ishte radha e ministrit të jashtëm të shpallte sot fillimin e bisedimeve me Greqinë. Tek e fundit është koha që të shkojmë mirë me njëri-tjetrin, se kemi 1 milion shqiptarë tej kufirit dhe jemi buzë Europës. Lexoni më poshtë intervistën e dhënë në Bruksel për RTSH nga ministri Bushati.