Ishim më mirë kur ishim keq!

Esencë e editorit/ Ndoshta këtë ka dashur të thotë Majlinda Bregu me këtë postim, ku datat, shifrat dhe fotoja me njerëz të bukur dhe jo huliganë përfaqësonin PD-në.