• Shqip
  • English
  • E diel, 20 Tetor 2019
  • Shqip
  • English
  • ‘Negociatat ishin premtim që në 2018-ën, s’duhet të jemi emocional’!

    -Nuk duhet të jemi emocional, por dyfish më të përgjegjshëm.

    -Zvogëlimi i derës së BE edhe për shkaqe që nuk kanë lidhje me ne, ne si politikanë duhet të na bëjë dyfish të përgjegjshëm.

    -Në rast se më pyesni që a do të jetë ndonjëherë gati BE për të mirëpritur një vend në gjirin e saj? Përgjigja ime është; duke pasur parasysh të gjithë raundet e mëparshme të zgjerimit, se BE kurrë nuk ka për të qenë aq gati.

    -Dhe nga ana tjetër, a është një vend gjithmonë gati për t’u anëtarësuar apo për të hedhur një hap që i kërkohet, mund t’ju them që një vend kurrë nuk është 100% gati.

    Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]