• Shqip
  • English
  • E hënë, 17 Qershor 2019
  • Shqip
  • English
  • Pse Rama nuk është aq naiv sa të negociojë Vettingun

    “Opozita mund të kërkojë qeveri hidraulike, inxhinierike, teknike apo edhe astronomike, por ajo duhet të vijë njëherë dhe të na thotë kërkesat që ka. Në dialog shkojnë dy palët, ne nuk vëmë kushte për kërkesat por nuk plotësojmë çdo kusht. Në asnjë moment nuk kemi thënë që nuk ulemi dhe bisedojmë me opozitën por ajo duhet të jetë e qartë se çfarë kërkon”.