• Shqip
  • English
  • E martë, 16 Korrik 2019
  • Shqip
  • English
  • Premtimi i mbajtur

    Ministrat Ditmir Bushati dhe Mimi Kodheli kanë inauguruar fillimin e punimeve për rikonstruksionin e urës së Bunës në Shkodër. Më shumë se sa një vepër infrastrukturore, ura e Bunës është simbol për shkodranët.