• Shqip
  • English
  • E mërkurë, 16 Tetor 2019
  • Shqip
  • English
  • Jo rastësisht Rama zgjodhi Fakultetin e Mjekësisë për të uruar studentët dhe me thënien e Hipokratit

    ‘Zgjodhëm këtë Universitet për fillimin e një viti të ri akademik sepse ky është universiteti ku nga njëra anë hyjnë studentët më të mirë dhe nis një rrugëtim për t’iu bërë pjesë e frontit më të vështirë sepse nuk bëhet fjalë thjesht për të marrë një profesion por shumë më tepër se kap sepse siç e thoshte Hipokrati; të dashurosh mjekësinë do të thotë të dashurosh njerëzimin’.

    Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]