• Shqip
  • English
  • E hënë, 22 Prill 2019
  • Shqip
  • English
  • Deutsche Welle: Shpresat për bashkimin e dy Opozitave në zgjedhjet lokale ende nuk janë shuar

    Situata politike në Shqipëri e favorizon idenë e Rudina Hajdarit. Janë dy opozita, që burojnë po nga PD, që kanë qëndrime të kundërta ndaj angazhimit në procesin politik, pjesëmarrjes në zgjedhjet lokale: opozita e re në Parlament deklaron pjesëmarrjen, tjetra, në rrugë e sheshe deklaron mospjesëmarrjen, për sa kohë nuk do të jetë larguar kryeministri Rama dhe nuk do të jetë ngritur një qeveri kalimtare që të organizojë zgjedhje të lira dhe të ndershme.