Minatorët e shkretë

Esencë e editorit/ Kemi 25 vjet që shohim sesi duart që nxjerrin një nga pasuritë më të mëdha të vendit, mineralet, pa të drejta, viktima të mafies së kompanive, bosëve që lidhin fijet me politikën dhe në vend të hanin me lugën floriri, në fakt kanë lugën bosh dhe vdesin galerive. Sot pasqyrojmë një protestë të radhës. Ata thonë u mbush kupa por a do zgjidhet ndonjëherë kjo histori që i turpëron të gjitha qeveritë. Ne jemi me minatorët…

Artan Hoxha merr masa pas përplasjes me Berishën. Gazetari rrëfehet në Vila 24 se ku e çoi familjen dhe çfarë i ndodhi nënës në Çorovodë

Esencë e editorit/ Ai ka thënë se nuk trembet, por kur vjen puna tek familja askush nuk është kaq ‘trim’. Gazetari investigativ që u përplas tek Eni Vasili me Berishën ka larguar menjëherë familjen nga Tirana, dhe një rrjedhë ngjarjesh kanë ndodhur me familjen e tij në Çorovodë. Ai tregon telefonatat me vëllain dhe motrën.