• Shqip
  • English
  • E premte, 20 Shtator 2019
  • Shqip
  • English
  • Tahiri i përlotur në gjyq? Avokati: Të gjykosh ish-ministrin pa asnjë provë është të ulërasësh, të hipësh mbi tavolina!

    Nuk ishte në lot, ai ka dhënë mandatin për këtë, ka treguar se është burrë. Ishte një gjendje emocionale, sepse vihet në rrezik jeta e tij. Në vend që të vlerësohej për punën si ministër, ai vihet përballë akuzave, kur nuk ka asnjë provë. Të gjykosh ish-ministrin për vepra tepër të rënda, pa asnjë provë, është të ulërasësh, të hipësh mbi tavolina. Me aq sa e njoh dosjen dhe e njoh shumë mirë, nuk e di ku gjykata, në rast çmendurie, do ta gjejë një provë të vetme. 

    Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690