• Shqip
  • English
  • E hënë, 9 Dhjetor 2019
  • Shqip
  • English
  • 10 ngjarjet e ditës sipas TIP

    Mirëmbrëma lexues të nderuar të Tiranapost. Si çdo mbrëmje edhe sot kemi bërë një listë me 10 lajmet më të rëndësishme sipas TIP. Sot do e nisim me nje analizë, që brenda ka shumë lajme. Gjykojmë se shkrimi i Sokol Ballës “Aktorët e dobët të debatit për teatrin”, meriton vendin e parë për nga argumentet, analiza dhe lajmet.