• Shqip
  • English
  • E enjte, 12 Dhjetor 2019
  • Shqip
  • English
  • Kur kërkon “luginën” dhe gjen humnerën

    Esencë editori/ Profesori i gazetarisë, analisti Lutfi Dervishi vjen sot me një analizë në lidhje me situatën e fundit në Kosovë, ku Presidenti Thaçi ka hedhur idenë e bashkimit të Luginës së Preshevës me Kosovën, përmes një referendumi popullor. Analisti Dervishi e thotë qëndrimin e tij që në titull “Kur kërkon “luginën” gjen humnerën”, duke e parë këtë nismë të rrezikshme për Kosovën, për shkak se marrja e Luginës së Preshevës nuk mund të lëshohet falas nga Serbia, pa marrë diçka në këmbim. Për më tepër lexoni të plotë analizën e profesorit.