• Shqip
 • English
 • E diel, 15 Dhjetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Xhafaj nga Vlora paralajmëron goditje të grupeve kriminale

  Esencë editori/Në kulmin e sezonit turistik,  ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj ishte sot në Vlorë ku diskutoi me drejtues të policisë ecurinë e hetimeve për goditjen e grupeve kriminale. Xhafaj gjithashtu inspektoi nga afër Portin e Vlorës dhe menaxhimin e udhëtarëve që vijnë nga Italia. Ministri kërkoi shërbim cilësor dhe komunikim etik të stafit të portit me udhëtarët.

  Çfarë përfiton Shqipëria nga baza e NATO-s në Kuçovë?

  Esencë editori/Kryeministri njoftoi një ditë më parë se NATO do të ndërtojë një bazë ushtarake në territorin shqiptar dhe pikërisht në aeroportin e vjetër të Kuçovës. Ky lajm ka bërë jehonë jo vetëm në Shqipëri por edhe në mediat ndërkombëtare të cilat theksojnë përfitimet që do të ketë Shqipëria dhe i gjithë Rajoni i Ballkanit nga kjo nismë e NATO-s.