• Shqip
  • English
  • E hënë, 18 Nëntor 2019
  • Shqip
  • English
  • Majlinda Bregu: Opozita në vend të gëzohet mërzitet se s’dinë, as s’duan…

    Esencë Editori/ Në një intervistë dhënë për Citynews, Majlinda Bregu flet gjerësisht për Negociatat, rrugën që hap anëtarësimin e Shqipërisë. Ish ministrja e Integrimit në kohën e PD për 7 vite është nga të paktat figura politike që njeh mirë procesin dhe sot nga pozitat e sekretares së Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal flet për pozitivitet, detyrimet dhe Europën si të vetmen shtëpi të përbashkët.