• Shqip
  • English
  • E hënë, 27 Janar 2020
  • Shqip
  • English
  • Thaçi ua la në derë portaleve shpërthimin me Berishën, por e tha një fjali nga fundi që prapë portalet do e përdorin!

    Esencë editori/ Edhe ne po e nisim nga fundi, kur tha se “çdokush që tenton të shtyjë këtë marrëveshje shekullore e ka gabim”. Edhe këtu s‘përmendi emër e mbiemër por ishte pjesë e përgjigjes për Blendi Fevziun, kur ky i fundit e pyeti se ç’e pati atë reagim, se Berisha tha disa gjëra që qëndrojnë. Ai iu përgjigj se ishte keqkuptim i portaleve dhe se kishte patur marrëdhënie të mira institucionale me të gjithë drejtuesit vetëm në të mirë të dy vendeve.