• Shqip
  • English
  • E martë, 22 Tetor 2019
  • Shqip
  • English
  • E gjithë qeveria në sulm për Qershorin/ Sot firmoset marrëveshja me Gjermaninë

    Esencë editori/ Janë ditë me ethe, ku çdo minutë sot është flori për Qeverinë Rama. Në pritje të vendimit në qershor për hapjen e negociatave janë vënë në lëvizje i gjithë kabineti dhe e gjithë e majta në përgjithësi. Gjatë fundjavës kemi parë ministrin e jashtëm, Ditmir Bushati i cili nuk ka pushuar por ka zgjedhur të zhvillojë një takim me homologen e tij në Francë, Nathalie Loiseau. Ndërkohë që sot Xhafaj dhe Ahmetaj kanë firmosur një marrëveshje me Gjermaninë, ky është një lajm tjetër që Gjermania vjen si një antenë përforcuese se Qershori do të jetë pozitiv. Mbetet për t’u parë se cili do të jetë vendimi përfundimtar i Francës  dhe i Holandës, dy vendet më skeptike.

    Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]