• Shqip
  • English
  • E shtunë, 25 Maj 2019
  • Shqip
  • English
  • Përplasje mes Ministrit Xhafaj dhe Kryeprokurorit Llalla për dosjen Tahiri

    Procesi kundër Saimir Tahirit po përdoret politikisht. Kështu duke i dalë në mbrotje kolegut por dhe paraardhësit të tij, Fatmir Xhafaj ka hedhur akuza të forta ndaj Kryeprokurorit dhe disa prokurorëve që sipas tij po vetëpërdoren dhe përdoren politikisht në këtë proces duke dhënë edhe shembullin e Vlorës ku prokurori më parë së të mblidhte provat e kishte mendjen të dërgonte videot. Llalla ështe përgjigjur duke thënë se problemi i ministrit është që nuk njeh ligjin. Në fakt Fatmir xhafaj është jurist në formim dhe çudi do ishte që mos ketë përditësim rreth ligjeve.