• Shqip
  • English
  • E hënë, 19 Gusht 2019
  • Shqip
  • English
  • Dashnorët e kullave s’janë vetëm, por me miq e shokë

    Shënim redaksional – Dhe lind pyetja: Si ka mundësi? Si mund të ndodhë që një portal që sulmon me kaq ngulm ndërtimin e një kulle në Tiranë sot, të nesërmen boton një shkrim reklamues se sa të mira e të bukura na qenkan kullat që do ndërtohen në Tiranë? Ndryshim mendje? Parimesh? Apo ajo që i shkon në mend gjithkujt: Paraja! Një reklamë mund të të shndërrojë nga njeri në buburrec, siç ndodhi me Grigor Zamzën te Metamorfoza e Kafkës.