Valbona Zeneli, bashkëshortja e ish Ministrit të Brendshëm promovon librin dhe Presidenti na këshillon ta lexojmë

Burri në krah është babai i Valbonës, diplomat. Bashkimi Zeneli ka drejtuar disa ambasada gjatë karrierës së tij. Madje edhe vetë e bija ka jetuar nëpër Europë, kryesisht në Gjermani. Gjatë vitit të fundit të qeverisë Nano, Valbona Zeneli ishte shefe e protokollit në kryeministri. Ajo ra në sy për sharmin e saj dhe tani vjen me një libër të ri. Ka një djalë dhe është martuar me Igli Toskën, Ministër i Brendshëm po gjatë qeverisë Nano.