• Shqip
  • English
  • E shtunë, 25 Janar 2020
  • Shqip
  • English
  • Ku të shkosh në Tiranë

    Mos e vrit mendjen fare të shikosh se si do të jetë moti në fundjavë. Bie shi, s`bie shi, ti ke disa mundësi të shkëlqyera për të kaluar bukur. Shko në teatër. S`e di se ç`të pret? Për të mos u hallakatur nëpër profilet e institucioneve në rrjete sociale, Tiranapost i ka bërë bashkë në një vend. Do ta bëjë çdo javë këtë gjë. Hidhi një sy dhe vrap prenoto.