• Shqip
  • English
  • E hënë, 27 Maj 2019
  • Shqip
  • English
  • Kujtonit se e njihnit Tiranën?! Albiona ju tregon disa vende sekrete ku do gjeni paqe

    Albiona është një vajzë që e do natyrën. Po ta shohesh, ajo të duket si vetë natyra, një vajzë e bukur, e thjeshtë, me sytë si qielli, por me një karakter të fortë për t’i shkuar gjërave deri në fund… Ajo na tregon disa destinacione ‘të freskëta’ në këto ditë të nxehta vere, që i kemi shumë pranë dhe ku nuk kemi nevojë të shpenzojmë shumë.