• Shqip
 • English
 • E hënë, 27 Maj 2019
 • Shqip
 • English
 • Tirana si suvenir

  Të gjithë ne kur shkojmë turistë në një vend të huaj, kemi dëshirë që të blejmë sa më shumë suvenire për të afërmit tanë. Tashmë edhe Tirana do të ketë mundësinë të prezantohet aq bukur sa gjithë vendet e tjera turistike.

  Të huajt na shohin me sy tjetër. Hidhi një sy këtij reportazhi nga revista italiane Gioia

  Një projekt ambicioz, i kërkuar me ngulm nga lideri socialist Edi Rama dhe kryebashkiaku i tanishëm e plot energji, Erion Veliaj, 37 vjeç. “Jemi një komb i ri – mosha mesatare është 35 vjeç – që në 15 vitet e fundit ka përjetuar një hov ekonomik, falë edhe shumë prej investimeve të huaja, ndër të cilat edhe ato italiane”, më thotë me një entuziazëm “ngjitës”, Veliaj.