• Shqip
  • English
  • E mërkurë, 29 Janar 2020
  • Shqip
  • English
  • Fjala e Ramës/ Nga LSI-ja e fitimi i kampionatit, te Kuvendi me pullë të kuqe i Berishës

    Në Asamblenë e fundit për këtë vit kryeministri Edi Rama me një fjalim të gjatë ka folur për koalicionin, mandatin e ri qeverisës, që e cilësoi të fituar, Reformën në Drejtësi, Reformën Zgjedhore, akuzat për Balilin, rritjen ekonomike dhe pretendimet e opozitës. Pa harruar edhe Kuvendin që Berisha e ka kthyer në shou pornografik