• Shqip
  • English
  • E martë, 15 Tetor 2019
  • Shqip
  • English
  • 13 vende të BE përgatisin dokumentin: Të respektohet Tirana dhe Shkupi, hapni negociatat!

    Esencë Editori/ 13 vende të BE-së, kryesisht anëtarë të rinj të bllokut ngë Europa Qendrore dhe Lindore, bashkë me Italinë dhe Austrinë po hartojnë një dokument ( jo zyrtar) të quajtur ‘non-paper’ ku kërkojnë zgjerimin e BE-së me anëtarësimin e Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut në BE, fillimisht duke çelur zyrtarisht negociatat, bisedimet e pranimit.

    Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690