• Shqip
  • English
  • E mërkurë, 16 Tetor 2019
  • Shqip
  • English
  • Metropolis Magazine: Sheshi Skënderbej, shembulli më i mirë i transformimit të Tiranës

    Një artikull i publikuar nga revista Metropolis nxjerr në pah transformimin e sheshit Skënderbej në Tiranë që në vitin 2018 mori çmimin ‘Europian Për Hapësirat Publike Urbane’. Sipas autorit David Huber, transformimi i Tiranës nisi kur Edi Rama u bë kryetar i bashkisë në vitin 2000 dhe vazhdoi me qeverisjen e kryebashkiakut Erion Veliaj.

    Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]