• Shqip
  • English
  • E enjte, 12 Dhjetor 2019
  • Shqip
  • English
  • Burime diplomatike pa emër paralajmërojnë për Reuters një ‘Jo’ të Francës për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

    Nuk është një qëndrim zyrtar i Francës, dhe emri i diplomatit që citon Reuters nuk bëhet publik. Thuhet se Franca është e të njëjtit mendim për Shqipërinë dhe Maqedoninë duke mos hapur dritën jeshile për negociatat. Mbetet politika e Macron prioritet për problemet dhe telashet që BE ka brenda saj. Të njëjtën gjë tha edhe një vit më parë. Lajmi nuk është zyrtar, është siç edhe u theksua, Reuters flet me burime sekrete.