• Shqip
 • English
 • E mërkurë, 16 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Gazetarët e varfër të 97’ që i korruptoi politika

  Gazetari dhe botuesi Mero Baze i ftuar në “Forumet UET”, pranë Universitetit Europian të Tiranës ka zhvilluar një bisedë të hapur me studentët dhe pedagogët ku janë trajtuar çështje të gazetarisë, lidhjet e saj me politikën dhe qeverisjen, por edhe tema të aktualitetit. Gazetarët e varfër të 97′ i korruptoi politika. Ai ka treguar edhe cilin vlerëson mes Ramës, Berishës dhe Nanos, si edhe ka dhënë një qëndrim të prerë për Saimir Tahirin.

  Shkarkohet Kryeredaktori i BalkanWeb. Tedi Blushi tregon si ndodhi ngjarja

  Në komunikimin e fundit verbal dhe jo ligjor nga ana e administratorit të kompanisë, në prani të drejtorit te informacionit mora dje urdhërin e prerë: “Je i shkarkuar! Pikë! Ik tani urgjent ose do të nxjerr jashtë zyrës së kryeredaktorit me policë!!!!!”.

  Pra u paralajmërova të tërhiqem zvarrë me policë sepse po kërkoja zbatimin e ligjit brenda një kompanie mediatike që kryefjalë ka patur denoncimin e shkelësve të ligjit!

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]