• Shqip
  • English
  • E mërkurë, 22 Janar 2020
  • Shqip
  • English
  • Ne e kapëm ku është frymëzuar Sokol Balla për emisionin e tij! Ngjajnë si dy pika uji me …

    Për këtë të fundit duhet t’ia lëmë kohës. Për momentin dimë që BBC mbetet stacion i dashur për gazetarin i cili shumë vite në fillimet e tij ka punuar në Londër në BBC në shqip. Ka disa gjëra të para që dikush nuk i harron kurrë. Në përgjithësi të gjitha emisionet në Shqipëri, studiot e lajmeve apo emisioneve kanë kopjuar një model. Fevziu, Bruno Vespën, Balla këtë herë Marr. Mes Italisë dhe Britanisë po qe puna për gazetari, ne qëndrojmë në Angli. Por, siç thotë populli shqiptar, shihin punën dhe jo gunën…