Narcizi!

Herët apo vonë, ato që kanë pranë një narcisist do kthehen në viktima. Ashtu si pa kuptuar, të fusin në vorbullën e tyre, në atë vrimën e zezë që përbën personalitetin që kanë. Njerëz të ndryshëm ndikohen shumë për keq nga një njeri me narcisizëm, kryesisht psikologjikisht në atë se si i mendojnë gjërat, por edhe për shkak të ekstremit ku shkojnë me veprimet e dhunshme. Disa besojnë dhe mbështeten tek ata, por në fund marrin zhgënjimin. Të tjerë i duan, por zbulojnë se s’mund t’jua kthejë të njëjtën dashuri. E ndërsa të tjerë thjesht iu duhet të jetojnë me to, detyrohen, ndoshta për shkak të lidhjeve familjare. Më poshtë në artikullin e përkthyer për Tiranapost.al do gjeni gjithçka për narcisizmin dhe tre llojet e kategorive të viktimave.