• Shqip
  • English
  • E hënë, 16 Shtator 2019
  • Shqip
  • English
  • Përgjigjet tullë të Greg Ramës, bëmë baba të të ngjaj

    Esencë editori/ Greg Rama pasi ka çelur një ekspozitë ka dhënë një intervistë për Vizion Plus. Është hera e parë që Gregu flet publikisht. Ai ka treguar për raportin me Zahon, me të ëmën Matildën dhe se një njeri i rëndësishëm ka munguar deri në këto momente në ekspozitën e tij, por ai ende pret. Ajo që bie në sy është padyshim sinqeriteti dhe drejtëpërdrejtësia në përgjigje duke e bërë atë shumë të ngjashëm me babain.

    Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690