• Shqip
  • English
  • E shtunë, 20 Korrik 2019
  • Shqip
  • English
  • Çfarë të hash për gjoks të bukur

    Ushqyerja korrekte përmirëson pamjen e jashtme të gjoksit nëpërmjet elasticitetit të lëkurës dhe ndihmon në një zhvillim harmonik të gjoksit. Njëkohësisht ndihmon në mirëfunksionimin e gjendrrës mamare