• Shqip
  • English
  • E martë, 15 Tetor 2019
  • Shqip
  • English
  • Histori kurvash të trishta, etyd për pleqërinë dhe dashurinë e vërtetë

    Në rreth 100 faqe, Marquez bën një analizë të plotë të nostalgjisë dhe pleqësirë, një restrospektivë mbi zvetënimin gradual të jetës, që shpesh kalon pa e kuptuar. Një reflektim për zinxhirët që na rrethojnë dhe nuk kemi fuqinë për t’u shkëputur. Një fabul e bukur që na fton për t’i dhënë ditëve jetë, e jo jetës ditë.

    Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690