• Shqip
  • English
  • E enjte, 17 Tetor 2019
  • Shqip
  • English
  • Ndahet nga jeta poeti Fatos Arapi!

    Esencë editori/ Fatos Arapi dilte rrallë nga shtëpia, për të marrë rrugën për nga kafenetë e tij të preferuara, ku dikur ndante orë të tëra me miq. Vitet e fundit për shkak të moshës ditët e tij kalonin në apartament përbri librave… Kjo tërheqje e heshtur e poetit u mungonte miqve, apo dashamirësve të vargjeve të tij. Dhe sot ai nuk është më.

    Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]