• Shqip
  • English
  • E enjte, 5 Dhjetor 2019
  • Shqip
  • English
  • Arti si antidot i kohëve tona!

    ‘E ndërsa jetojmë në një kohë kur përçarja quhet model, kur paragjykimet dhe bindjet janë statike dhe të pandryshueshme, kur shkenca me fakte kundërshtohet, kur gazetaria zhvlerësohet, kur njerëzimi është zhveshur nga ndjenjat, kur gjithçka ndodh brenda mendjeve tona, arti është ai që na bën optimistë…Lexoni një shënim nga regjisorja e famshme Ava DuVernay për Time.