• Shqip
  • English
  • E mërkurë, 16 Tetor 2019
  • Shqip
  • English
  • Një Skënderbe me ngjyra siç nuk e keni parë ndonjëherë!

    Esencë Editori/ Është nxjerrë nga një ribotim italisht i vitit 1646 që ndodhet në Bibliotekën Kombëtare të Spanjës. Libri titullohet: “Portrete të 100 kapedanëve të shquar dhe bëmat e tyre në luftë të përshkruara shkurtimisht dhe të gdhendura nga Aliprando Capriolo.”/ Ilir Konomi publikon në FB një status të gjatë ku jep detaje interesante mbi këtë foto të rrallë të heroit tonë. Lexoni statusin e plotë të tij.

    Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]