• Shqip
  • English
  • E martë, 10 Dhjetor 2019
  • Shqip
  • English
  • Një shqiptar për deputet në parlamentin zviceran dhe ‘çështja që i fle në zemër’. Kjo është historia e Arbër Ballukaj

    Arbër Bullakaj, i larguar nga Kosova në moshën 8 vjeç, nga Suhareka është bërë pjesë e garës elektorale si kandidat nga Partia Socialiste për deputet në parlamentin zviceran. Arbri në një intervistë ka rrëfyer angazhimin e tij politik, nismat e veçanta, dhe se çfarë e frymëzoi për t’u bërë pjesë e kësaj fushate. Ai flet për një çështje që i fle në zemër dhe kjo çështje ka të bëjë me nënshtetësinë.