• Shqip
  • English
  • E martë, 12 Nëntor 2019
  • Shqip
  • English
  • Albin Kurti për gazetën gjermane mesazh Thaçit: Më e mira të japë dorëheqjen si president

    Gazeta gjermane ‘Frankfurter Allgemeine Zeitung’ ka folur me shefin e Vetëvendosjes mbi planet e tij në rast se bëhet kryeministër i Kosovës. Ai ka paralajmëruar qeverisje me duar të pastra dhe ka lavdëruar ambasadorin amerikan në Prishtinë për angazhimin e tij kundër korrupsionit. Për Hashim Thaçin, të cilin e quan të korruptuar, Kurti ka një porosi: ‘Më së miri të tërhiqet nga posti i presidentit dhe nga politika’.