• Shqip
 • English
 • E martë, 15 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Anita Haradinaj: Pse Ramushi mund ta bëjë Kosovën

  Anita Haradinaj, bashkëshortja e liderit të AAK-së, Ramush Haradinaj mori pjesë në Samitin Global të Grave. Ajo përfaqësoi gratë e Kosovës duke treguar edhe historinë e saj që nga fëmijëria, profesioni gazetare, dashuria me Ramush Haradinaj etj. Duket se ajo mori shkas nga disa akuza ndaj bashkëshortit kandidat për kryeministër i Kosovës për ti treguar të gjithëve se pse Ramush Haradinaj mund ‘ta bëjë Kosovën’.

  BE të mendojë për Kosovën, jo qëndrime neutrale

  “Ne nuk kërkojmë favore nga BE-ja. Jemi shteti i vetëm në Ballkanin Perëndimor që ende nuk e kemi marrë statusin e vendit kandidat për anëtarësim në BE. Jemi shteti i vetëm ndaj të cilit BE-ja ka qasje neutrale dhe pesë shtete anëtare të BE-se ende nuk e kanë njohur pavarësinë e Kosovës”, u shpreh kreu i Kosovës.

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]