• Shqip
  • English
  • E premte, 20 Shtator 2019
  • Shqip
  • English
  • Përplasja e dy Presidentëve

    Ilir Meta dhe Hashim Thaçi janë miq por çështja e pasaportave që kërkojnë kosovarët po kthehet në përplasjen e parë të tyre. Pasi Presidenti Meta tha prerë se nuk mund të ofrojë këtë Shqipëria, sepse do të kthehej kundër vetë qytetarëve shqiptarë të cilët mund të penalizoheshin nga lëvizja e lirë.

    Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690