• Shqip
  • English
  • E hënë, 27 Maj 2019
  • Shqip
  • English
  • BE të mendojë për Kosovën, jo qëndrime neutrale

    “Ne nuk kërkojmë favore nga BE-ja. Jemi shteti i vetëm në Ballkanin Perëndimor që ende nuk e kemi marrë statusin e vendit kandidat për anëtarësim në BE. Jemi shteti i vetëm ndaj të cilit BE-ja ka qasje neutrale dhe pesë shtete anëtare të BE-se ende nuk e kanë njohur pavarësinë e Kosovës”, u shpreh kreu i Kosovës.