• Shqip
  • English
  • E hënë, 16 Dhjetor 2019
  • Shqip
  • English
  • The Guardian për pasojat që do sjellë vrasja e Ivanoviç

    Vdekja e tij mund të komplikojë më tej marrëdhëniet e trazuara midis Kosovës dhe Serbisë, e cila vazhdon ta konsiderojë rajonin si një provincë të shkëputur.  Vrasja ngre gjithashtu pyetje mbi misionet ndërkombëtare të paqe ruajtjes dhe sundimit të ligjit në rajon, për të cilat kritikët thonë se bëjnë një sy qorr ndaj krimit të organizuar.