• Shqip
  • English
  • E diel, 20 Tetor 2019
  • Shqip
  • English
  • Një grua dhe katër burra, kjo është pasuria e kandidatëve për kryeministër në Kosovë

    Garues për kryeministër të Kosovës i kanë hyrë një grua e katër burra. Qytetarët e Kosovës me 6 tetor të këtij viti do t’i kenë para vetes pesë emra që po pretendojnë ta marrin në dorë “timonin e shtetit”; Ramush Haradinaj, Kadri Veseli, Vjosa Osmani, Albin Kurti e Fatmir Limaj. Këta pesë persona mbi vete kanë edhe pasuri e para. Në vazhdim ua sjellim pasurin e tyre që e kanë deklaruar në Agjencinë Kundër Korrupsionit.

    Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]